- személy- és teherautók, autóbuszok,
- motorkerékpárok,
- targoncák, erogépek,
- traktorok és más mezogazdasági jármuvek,
    gépek hutoinek,
- valamint megrepedt motorblokkok és hengerfejek
    javítására.
- központi futésrendszerekben, padlófutésnél
    keletkezett szivárgások, rések megszüntetésére

Megrendelés: szegel@thurmo.eu
 
 


Autó-motor 2005. novemberi száma
Lóerő 2000. decemberi száma
Autópiac 1999. novemberi száma
 

Lóerő 2000. decemberi száma

THURMO METALLIC STOP-LEAK

...vagy hívjuk egyszerűen csak csodaszernek? Hiszen ebben az ici-pici, ingzsebben is kényelmesen elhelyezhető tasakban megannyi lehetőség és erő lakik, ami pláne a tél közeledtével Önöknek és autóiknak is megbízható segítsége lehet.

A Thurmo Stop-Leak (röviden TSL), használatával megelőzhetőek, és 100%-os eredménnyel javíthatók a repedések és hézagok. Egyszerű, biztonságos és költségkímélő megoldás hűtők, repedt motorblokkok és hengerfejek, melegvíztárolók, bojlerek és forró-vizes fűtőberendezések javítására, a rendszerben cirkuláló melegvíz segítségével.
A TSL abban egyedülálló a többi hűtőtömítő anyagtól, hogy fémes alapanyagú, s ennek a tulajdonságának köszönhetően – ellenkezően a növényi alapanyagú hűtőtömítőktől, melyek nem tudnak sokáig tartó védelmet képezni, és sokszor még dugulást is okoznak – végleges megoldást és teljes védelmet biztosít a lyukas, repedt felületnek.
A TSL használata egyszerű. Miután a THURMO-t a közvetlenül vízzel, vagy fagyállóval feltöltött hűtőbe tette, indítsa be a motort! A hő hatására THURMO feloldódik, és a rés külső felületén10 perc alatt tartós fémréteget képez.
A működésének lényege, hogy a TSL közvetlenül kerül bele a cirkuláló rendszerbe. Manapság a legtöbb autóban már expanziós tartályok vannak, melyek nem alkalmasak arra, hogy a port közvetlenül beletöltsük, és így juttassuk a cirkuláló rendszerbe. Ebben az esetben azt tanácsoljuk, hogy vegyék le a felső víztömlőt a hűtőrendszerről, és ily módon öntsék bele a port, ami ezáltal közvetlenül eljut a cirkuláló rendszerbe. A helyes használat esetén pedig a siker garantált. S ami nem egy elhanyagolható szempont, a THURMO rendkívül kedvező áron kapható.
Hogy mi a titka, hogy ezzel a tömítő technológiával Ön a nagyobb réseket is képes eltömíteni?
Egyszerű, de nagyszerű. A TSL-ben lévő gyanta 72 foknál magasabb hőmérsékeleten feloldódik a vízben, vagy fagyálló folyadékban. A benne lévő kémiai anyagok ekkor oxidálódnak, és a hézag külsején egy maradandó fémes tömítést képeznek.
A Finn Technikai Kutató Központ a következő teszteredménnyel bizonyította a THURMO erejét, ugyanis laboratóriumi feltételek mellett könnyedén kijavította a lyukakat, ahol az átfolyási sebesség 4 liter/óra volt a teszt megkezdését megelőzően.A terméket a SZEGEL Bt. forgalmazza.
Kereskedők, viszonteladók megrendelését is várják az alábbi címen:
1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 35.
A termék a Tel./Fax: 302-3180-as telefonszámon megrendelhető.<< Vissza | Tovább >>